top of page

Binggo - de klimaatmars special

Zondag is er opnieuw een klimaatmars in Brussel. Ook ik en mijn gezin zullen ditskeer ons aansluiten en ik hoop dat de opkomst gewoon nóg hoger is dan op 2 december.


Een vriend maakte een grapje dat ik misschien een Binggo kon maken om de tocht wat minder saai te maken. En zo geschiedde: een Binggo voor tijdens de klimaatmars. Ga op zoek naar een opportunistische politieker, een als beer of vlinder verkleedde betoger,

een verslaggever etc.


Een beetje een gimmick, maar toch ga ik deze afprinten en meenemen voor mijn dochtertje, want ik heb er geen idee van of ze zo "meelopen in een stoet" spannend of saai gaat vinden. In onze rugzak zit alvast ook al de treinrit van Antwerpen naar Brussel (en terug).


Ik hoop dat het meevalt, de opkomst groot is en er eindelijk eens geluisterd wordt naar een krachtig signaal van een groot deel van de bevolking.


Ahja, en als je hem ook wilt spelen, dan kan je hem hier downloaden.


Groeten,

Klaartje0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page